Atletisme

Banyoles

Esther Guerrero ultima els preparatius pels Jocs Olímpics amb optimisme, sense pressió i en un gran estat de forma

Ràdio Banyoles

Divendres 16 de juliol · 13:09

La banyolina ha guanyat experiència des dels Jocs de Río i aquesta vegada aspira a classificar-se per a les semifinals.
F: @estherrguerrero
F: @estherrguerrero

L’atleta banyolina Esther Guerrero està duent a terme els últims entrenaments entre Banyoles i Olot per preparar la seva segona participació en uns Jocs Olímpics. La setmana que ve viatjarà cap a Tòquio on arribarà amb marge per aclimatar-se perquè no correrà la primera eliminatòria fins al 2 d’agost. En una entrevista a Ràdio Banyoles, Esther Guerrero ha explicat que en aquests moments, el més important és cuidar-se i evitar córrer riscos amb la Covid.

Arriba als Jocs en un gran nivell

Guerrero arriba a la cita olímpica en un dels seus millors moments de forma, després dels dubtes que van sorgir en la primera part de la temporada a l’aire lliure. La banyolina, que arrossegava problemes de salut, rendia per sota de l’esperat i amb el seu equip de preparadors va decidir reconduir els entrenaments per tornar més forta. I va funcionar: des de llavors, ha revalidat el títol de campionat d’Espanya dels 1.500 m i ha firmat magnífiques actuacions a la Diamond League aconseguint la seva millor marca a l’especialitat a Estocolm (4:02.41) i fregant-la de nou, la setmana passada, a Mònaco (4:02.53).

Objectiu dels Jocs: semifinals

Guerrero ha explicat que aquestes últimes curses li han donat confiança per afrontar els Jocs Olímpics amb optimisme. Segons la banyolina, viatja a Tòquio amb objectius més ambiciosos que a Rio ara fa 5 anys, quan la classificació per la prova dels 800 m ja va ser un premi. En aquests Jocs, l’objectiu és classificar-se per a les semifinals dels 1.500 m i poder tenir l’opció de lluitar per estar a una final olímpica.

F: @diamondleague
F: @diamondleague

Sense pressió

A l’entrevista, Esther Guerrero també ha reconegut que uns Jocs Olímpics són un gran espectacle mediàtic, però ha assegurat que no nota una pressió especial. La banyolina ha explicat que és feliç podent-se dedicar a l’atletisme de forma diària, recordant que després dels Jocs ja s’apropen uns Mundials i després altres grans cites esportives.

Esther Guerrero agafarà l’avió cap a Tòquio el 23 de juliol amb l’equip de la Federació Espanyola i correrà les eliminatòries el 2 d’agost. Entre els protocols de seguretat, que l’organització va canviant cada dia, hi ha PCR’s diaris i aïllament a la Vila Olímpica.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text