Atletisme

Banyoles

Esther Guerrero revalida el títol de campiona estatal a la prova dels 1.500 metres

Ràdio Banyoles

Dilluns 28 de juny · 14:24

L’atleta banyolina manté la medalla per tercera vegada consecutiva i disputarà les últimes proves per preparar els Jocs Olímpics.

La banyolina Esther Guerrero ha revalidat el seu títol en els 1.500 metres llisos al campionat d’Espanya d’atletisme que s’ha celebrat a Getafe aquest cap de setmana. A la final, Guerrero es va posar al capdavant de la cursa quan faltaven 600 metres, arribant amb força i sense massa complicacions als últims 100 metres. Va acabar amb un temps 4:22,82 segons i va proclamar-se campiona per tercer any consecutiu d’aquesta prova.

Després de rebre el premi a millor atleta estatal del 2020, aquest cap de setmana s’emporta una victòria més i consolida la plaça per participar en els Jocs Olímpics de Tòquio en la prova dels 1.500 que se celebrarà a partir del 2 d’agost.

L’atleta ha fet un balanç molt positiu del cap de setmana, amb bones sensacions i motivació per la seva participació en els Jocs Olímpics d’aquest any.

Últimes competicions prèvies als Jocs

En les pròximes setmanes Esther Guerrero participarà en diferents curses per preparar-se pels jocs. Aquest dijous 1 de juliol correrà a la prova de 800 metres llisos al Míting Internacional Ciutat de Barcelona. El diumenge 4 de juliol participarà en la Diamond League a Estocolm a la prova dels 1.500 metres. La banyolina contempla participar en un parell de competicions més la pròxima setmana per preparar-se per Tòquio i després tornarà a Banyoles a entrenar abans de viatjar.

5es posicions per Marina Guerrero i Naiara Estanga

Al campionat d’Espanya hi han participat dues atletes més del Pla de l’Estany, Marina Guerrero en 3.000 metres d’obstacles i Naiara Estanga en triple salt. Guerrero ha quedat cinquena, amb un temps de 10:14,87 batent així la seva millor marca personal i Estanga també ha obtingut la cinquena posició arribant als 12,79 metres.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text