Atletisme

Banyoles

Esther Guerrero estrena temporada internacional amb la mínima per a l’europeu en pista coberta

Ràdio Banyoles

Dimarts 2 de febrer · 13:59

La banyolina ha quedat quarta a Karlsruhe (4:12.81) en el seu debut del 2021.

Divendres passat l’atleta banyolina Est­her Guer­rero va ser present a la primera prova del World Indoor Tour Gold disputada a Karlsruhe, a Alemanya. Era l’estrena de la temporada internacional en pista coberta i el seu debut competitiu del 2021. La banyolina va viure una cursa dels 1.500 molt tàctica, amb quatre atletes competint per la victòria. En els metres finals, Guerrero va intentar avançar per l’interior i va xocar contra una rival, però va poder mantenir el ritme i acabar quarta amb un temps de 4 minuts, 12 segons i 81 centèsimes, aconseguint la mínima per l’europeu.

L’atleta ha explicat que va ser una cursa lenta, més tàctica que ràpida, i no va poder estar prop de la seva millor marca. Però destaca que va competir contra rivals fortes i ja té el bitllet per l’europeu.

La d’Alemanya ha estat la primera prova d’un circuit internacional molt limitat per la pandèmia. Els protocols són molt estrictes, les atletes han de fer certificar PCR negatius 48 hores abans de la cursa, han de fer quarantenes i es competeix sense públic. Es fan moltes menys competicions i es concentren pràcticament totes aquest mes de febrer.

Calendari previ a l’europeu

Esther Guerrero tornarà a competir dimarts que ve en la segona prova del World Indoor Tour Gold, que es farà a França i després valorarà el calendari de competicions que seguirà. De moment té previst disputar el Campionat d’Espanya el 20 de febrer i també el Míting de Madrid del dia 24, on correrà els 800 metres. L’europeu en pista coberta es farà a Torun (Polònia) del 5 al 7 de març.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text