Atletisme

Banyoles

Esther Guerrero aconsegueix també la mínima dels 800 m per al Campionat d’Europa en pista coberta

Ràdio Banyoles

Dimarts 16 de febrer · 13:51

La banyolina acredita el bitllet europeu en les dues distàncies i competeix aquest cap de setmana en el campionat d’Espanya buscant revalidar el títol de 1.500.

La banyolina Esther Guerrero va competir el cap de setmana en el míting internacional de l’Eure (França) i va aconseguir la mínima per l’europeu en pista coberta en la prova dels 800 metres. Guerrero, que a principis de febrer ja va aconseguir, i rebaixar, la mínima europea en la distància de 1.500, es va estrenar en els 800 aquesta temporada amb una quarta plaça i signant un registre de 2 minuts i 3 segons, un menys que la mínima exigida per ser a Torun (Polònia) el mes de març.

Ara l’atleta del New Balance té doble bitllet per ser a l’Europeu, que es disputarà del 4 al 7 de març a Torun, a Polònia, tot i que amb tota probabilitat competirà en els 1.500. Abans, però, Guerrero disputa aquest proper cap de setmana el campionat d’Espanya a Madrid precisament en la prova dels 1.500. La banyolina tindrà com a màxima rival Marta Pérez per tornar a revalidar el títol en pista coberta que ja va aconseguir el 2019 i el 2020.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text