Municipal

Banyoles

ERC - Som Banyoles demana un canvi i assegura que el seu equip està “preparat per governar la ciutat”

Ràdio Banyoles

Dilluns 22 de maig 2023 · 14:39

La formació ha fet l’acte central de campanya aquest diumenge a l’Auditori, amb les intervencions de Lali Turró i David Carvajal, números dos i tres de la llista.

ERC - Som Banyoles ha fet aquest diumenge l’acte central de campanya amb els números dos i tres de la candidatura, Lali Turró i David Carvajal, que acompanyen el candidat Jaume Butinyà amb la voluntat d’assumir les àrees de coordinació de projectes i promoció econòmica, respectivament.

D’una banda, David Carvajal ha presentat les propostes dels republicans per revertir la falta d'activitat econòmica i l’ocupació a la ciutat, proposant fer un Pla de dinamització comercial, un pla de creació d’empreses i un hub esportiu per potenciar la creació de negocis al voltant del món de l’esport.

Per la seva banda, Lali Turró ha fet èmfasi en la importància de tirar endavant projectes “il·lusionadors i persones que els liderin”. Ha destacat el “compromís ferm” d’ERC amb la ciutat, tant des del govern com des de l’oposició, i assegura que compten amb l’equip “valent” per tirar endavant projectes estratègics.

Finalment, el candidat, Jaume Butinyà, ha manifestat la voluntat de “governar la ciutat, impulsant el canvi que Banyoles necessita, i buscant la complicitat de tothom”.

L'acte d’ERC - Som Banyoles, que ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones, ha finalitzat amb un refrigeri al mateix Auditori.

Aquesta setmana, la formació continuarà amb les trobades a cada barri que han dut a terme durant aquesta campanya, amb la voluntat de parlar amb tothom en primera persona i buscant proximitat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text