Municipal

Banyoles

ERC-Som Banyoles celebra l’últim acte de campanya a la plaça dels pisos de La Caixa

Ràdio Banyoles

Dijous 25 de maig · 14:07

La formació es presenta com ‘Un pas endavant per Banyoles’ amb sis eixos centrats en habitatge; generació d’activitat econòmica i ocupació; modernització de l’Ajuntament; Cultura, esport i suport a les entitats, entre altres.

ERC-Som Banyoles ha celebrat aquest dimecres a la tarda l’últim acte de campanya a la plaça dels pisos de La Caixa. L’acte ha comptat amb la participació d’una quarantena de persones, entre elles els membres de la formació, i ha seguit la línia dels que el partit ha dut a terme durant la campanya: a peu de carrer i a prop de la gent.

Durant les dues setmanes de campanya electoral, els republicans han tocat un total de 9.000 timbres amb el porta a porta; i de cara a la recta final, tenen previst el debat de dijous i el sopar final de divendres. L’alcaldable d’ERC, Jaume Butinyà, constata que tenen una bona percepció de la campanya que han dut a terme; i, per altra banda, que fa anys que Banyoles viu d’una ‘inèrcia’.

La candidatura es presenta com ‘Un pas endavant per Banyoles’ amb sis eixos principals centrats en la transició energètica, medi ambient i mobilitat sostenible; habitatge; generació d’activitat econòmica i ocupació; modernització de l’Ajuntament; Cultura, esport i suport a les entitats; igualtat i feminisme. El número tres de la llista, David Carvajal, ha apuntat que pel que fa a la generació d’activitat econòmica i ocupació, volen impulsar el comerç i donar suport a la creació d’empreses.

Les eleccions municipals se celebraran aquest diumenge 28 de maig.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text