Música

Banyoles

Entrades exhaurides per a vuit concerts de l’(a)phònica i bon ritme de retirada per a la resta

Ràdio Banyoles

Dimarts 8 de juny · 13:51

El Festival, del 24 al 27 de juny, inclou una trentena d’actuacions i activitats paral·leles per a tots els públics, la majoria gratuïtes i amb un format adaptat a la situació actual.

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Sam Berridge, Rodrigo Cuevas, Enric Casasses, David Carabén, Joan Colomo, Reggae per xics i el Tast de concerts de Momi Maiga ja no tenen entrades disponibles per als concerts programats en el marc del Festival de la Veu de Banyoles. Del 24 al 27 de juny el cartell de l’(a)phònica ofereix una trentena de propostes amb grans noms de l’escena nacional i internacional, amb veus consagrades i també veus emergents i arriscades en una vintena d’espais de la població.

Enguany, per adaptar-se a les mesures requerides per la situació sanitària actual, totes les propostes requereixen retirada d’entrada (gratuïtes o de pagament).

El 67% de les propostes de l’(a)phònica 2021 són gratuïtes i les entrades, abonaments i reserves es poden comprar i reservar a www.aphonica.banyoles.cat.

El director artístic del Festival, Francesc Viladiu, ha explicat que s’ha adaptat el format a la situació actual, complint totes les mesures de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries. En aquest sentit, els aforaments són del 70%, i per això s’han doblat algunes representacions perquè les pugui veure més gent.

Pel que fa a la resta d’espectacles, des de l’organització han informat que se segueixen venent i reservant a bon ritme, i gairebé no queden entrades per a l’actuació d’Albert Pla a l’escenari del Club Natació Banyoles (divendres 25 de juny a les 21 h). També queden poques localitats a la venda per a la presentació oficial del nou treball de Tarta Relena (dijous 24 de juny, Auditori de l’Ateneu de Banyoles, 20 h).

Ja es poden tastar els gelats de l’(a)phònica

Per altra banda, ja es poden trobar en diversos establiments de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme els gelats de l’(a)phònica. Es tracta d’una iniciativa especial en col·laboració amb la Golafreria Artesana Janeret de Banyoles, a través de la qual s’han materialitzat els gelats protagonistes de la imatge gràfica d’enguany: Estrella (maduixa i mango), Esprit (regalèssia) i Estuva (vainilla i xocolata). A més, els pals dels gelats compten amb dos-cents premis camuflats, amb els quals es poden aconseguir entrades per al festival, packs de marxandatge i vals de descompte per als comerços banyolins.

Precisament aquest dimarts s'ha estrenat el l'espot del festival en el qual els gelats de l'(a)phònica són esl grans protagonistes.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text