Via pública

Banyoles

Enllestida la primera fase d’obres al carrer Llibertat i dilluns començarà la segona, entre els carrers Canat i Rotes

Ràdio Banyoles

Divendres 30 d’abril · 13:23

Els treballs comportaran noves restriccions de circulació i es produiran canvis també en la línia de transport urbà Girona-Banyoles-Olot.

Dilluns vinent s’iniciarà la segona fase d’obres de renovació del sanejament del carrer Llibertat, que comportarà noves restriccions de circulació entre els carrers Canat i Rotes. Les obres del primer tram, entre els carrers Colom i Camí de l’Horta, van començar a principis de febrer i s’havien d’allargar dos mesos, però finalment han durat una mica més del previst.

A partir de dilluns, la circulació estarà restringida al nou tram afectat, cosa que comportarà una nova redistribució del trànsit per les vies alternatives. El regidor de Via Pública, Lluís Costabella, confia que el segon tram estigui enllestit en menys de dos mesos, i seguidament començarà el tercer i últim, recuperant el retard d’aquesta primera fase i complint el termini de sis mesos d’obres.

Mentre durin les obres, els vehicles que entrin a Banyoles des d’Olot hauran de desviar-se pel carrer Sant Martirià des de mossèn Sala o pel carrer Rotes fins al carrer Sardana. Mentre que els que vinguin de Girona s’hauran de desviar forçosament pel carrer Jacint Verdaguer. Costabella ha explicat que s’havia estudiat canviar la direcció d’alguns carrers, però finalment no s’ha cregut convenient. Reconeix que les obres provocaran inconvenients i molèsties als veïns, però assegura que “ens hi haurem d’acostumar”.

Igual com en les obres del primer tram, l’Ajuntament ha habilitat una zona d’aparcament pels veïns i veïnes a la plaça Servites. Els treballs també provocaran canvis en la línia de transport urbà Girona - Banyoles - Olot.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text