Habitatge

Vilademuls

Enllesteixen la primera fase d’ampliació del local polivalent de Vilafreser, que tindrà dos habitatges públics

Ràdio Banyoles

Dilluns 16 de maig · 13:46

El projecte tindrà un cost total de 145 mil euros i hauria d’entrar en funcionament d'aquí a uns mesos.

El nucli de Vilafreser, al municipi de Vilademuls, ja té enllestida la primera fase dels treballs al local polivalent, que comptarà també amb dos habitatges públics per a persones en situació de vulnerabilitat. El projecte per a la primera part de les millores està pressupostat en 95 mil euros, que se sumen als 50 mil de la segona, amb un cost total de 145 mil euros.

L’alcalde del municipi, Àlex Terés, ha explicat que els treballs han consistit en una reordenació de la instal·lació i una actualització del teatre de Vilafreser. Terés apunta que calia millorar l’espai i adaptar-lo també a persones amb diversitat funcional. L’objectiu és crear un espai perquè els veïns del poble puguin reunir-se i fer-hi activitats.

Cal Mestre de Vilafreser

Paral·lelament, els treballs de millora suposaran la modificació d’usos i el trasllat de Cal Mestre de Vilafreser a un annex, que permetrà aprofitar l’espai per a construir un segon pis. Terés ha detallat que en total s’oferiran dos pisos de lloguer a persones joves, gent gran o dones amb situació de maltractament.

El pressupost per a la primera fase de l’ampliació del local polivalent de Vilafreser ascendia a 95.798,58 € i s’hi afegiran 50 mil euros més per a l’adequació i millora del teatre. En total, l’Ajuntament de Vilademuls haurà destinat una despesa de 145 mil euros.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text