Teatre

Banyoles

Els tallers de final de curs dels alumnes de l’Aula de Teatre s'estrenaran aquest cap de setmana a La Factoria

Ràdio Banyoles

Dijous 25 de maig · 14:11

Un total d’11 muntatges es podran veure gratuïtament entre divendres, dissabte i diumenge.

Els alumnes de l’Aula de Teatre de Banyoles estrenen aquest cap de setmana els tallers de final de curs a La Factoria d’Arts Escèniques. Enguany, es podran veure un total d’11 muntatges repartits entre divendres, dissabte i diumenge. Les entrades són gratuïtes i es poden obtenir a la web de Cultura Banyoles, on també es poden consultar els diferents horaris.

“Eurídice i Orfeu”, “Com Sempre”, “Un viatge especial” són algunes de les obres que es podran veure aquest cap de setmana, peces que els grups estan creant des de fa temps. El coordinador de l’Aula de Teatre, Genís Casals, afirma que els tallers volen ser una petita mostra del que s’ha impartit durant el curs; però que l’aprenentatge real és a les classes i que cal donar-los-hi importància.

L’Aula de Teatre està operativa des del 1995 i des del 2011 que té la seu a La Factoria. Actualment, compta amb 11 grups de diferents edats i que van des de T0, adreçats a nens i nenes de primària; fins a TAdults. Genís Casals afirma que els tallers tanquen el curs d’enguany, un curs molt complet que ha comptat amb cursos d’improvisació, teatre al carrer, la col·laboració amb els Reis i l’Ambaixada Reial i radionovel·les; i que de cara al següent els agradaria ampliar el sostre d’alumnes.

Es poden consultar els horaris i obtenir les entrades de tots els muntatges a la web de Cultura Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text