CNB

Els nedadors del CNB Aina Fernández i Lachlan Reed, claus en la victòria de Catalunya al campionat d’Espanya infantil per autonomies

Ràdio Banyoles

Dijous 18 de febrer · 12:58

Han aconseguit vuit victòries i han millorat marques personals en la primera competició estatal des de l’inici de la pandèmia.
F: CN Banyoles
F: CN Banyoles

Els nedadors de categoria infantil del Club Natació Banyoles Aina Fernández i Lachlan Reed van formar part de la selecció catalana de natació que el cap de setmana passat va aconseguir a Oviedo la victòria al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques infantil i júnior. Els dos banyolins van ser claus per la victòria catalana. Reed va guanyar totes les proves en què va participar menys una i, Fernández va vèncer en totes menys tres. Entre tots dos van sumar vuit victòries i van superar en diverses ocasions les seves marques personals.

El tècnic de la secció, Jordi Toca, ha explicat que els resultats eren una incògnita abans de la competició perquè no es disputava cap prova estatal des de fa gairebé un any i, a més, en altres autonomies sí que s’ha continuat competint. Per l’entrenador, els dos nedadors han demostrat estar en un gran estat de forma i que, tot i les limitacions, han entrenat a un magnífic nivell.

Jordi Toca debuta com a seleccionador

A Oviedo també s’hi va desplaçar el mateix entrenador, Jordi Toca, que va debutar com a seleccionador català infantil. Toca ha agraït la confiança de la federació i s’ha mostrat molt satisfet amb l’experiència, assegurant que és fruit de la feina del dia a dia amb els joves de la secció.

La propera competició oficial en àmbit estatal pels nedadors del CNB serà el primer cap de setmana de març amb el Campionat d’Espanya d’hivern de categoria infantil que es farà a Màlaga.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text