Robatoris

Banyoles

Els Mossos detenen dos homes per robatoris a interior de vehicle i per furtar una bicicleta

Ràdio Banyoles

Dijous 23 de març · 14:38

Es tracta de dos homes de 25 i 30 anys amb antecedents, que van ser detinguts amb la col·laboració de la Policia Local divendres passat i dilluns, respectivament.

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Banyoles, amb la col·laboració de la Policia Local, van detenir el passat 17 de març al matí un home de 25 anys amb antecedents per un presumpte delicte de resistència a l’autoritat i dos robatoris a interior de vehicle. L’home havia robat a l’interior de dos cotxes, en tots dos casos amb fractura del vidre posterior.

Els dos robatoris s’havien produït aquell mateix matí, el primer entre les 8 i les 10 a la Ronda Monestir de Banyoles. Entre els objectes sostrets, el lladre es va emportar una caixa d’eines entre les quals hi havia un trepant. Gràcies a les càmeres de seguretat d’una empresa de la zona es va poder recollir la descripció de l’autor, que va abandonar el lloc amb bicicleta. La localització d’aquesta davant d’un pàrquing comunitari va permetre localitzar l’autor dels fets en una terrassa d’un bar del carrer Barcelona. Quan va veure els agents va fugir i els va colpejar, però el van acabar reduint i detenint. A la butxaca li van trobar una targeta de crèdit sostreta que provenia d’un robatori anterior, comès dins d’un vehicle estacionat al carrer Paper de Banyoles entre les 3 i les 5 de la matinada. El detingut va passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Detingut per furt d'una bicicleta en un institut

Paral·lelament, els Mossos i la Policia Local van detenir un home de 30 anys amb múltiples antecedents per un furt d’una bicicleta valorada en 564 € en un institut de Banyoles. El robatori va tenir lloc dilluns passat al matí, mentre el seu propietari estava a classe. La mateixa tarda es va poder detenir l’autor dels fets, que igualment va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text