Policial

Banyoles

Els Mossos demanen alertar la policia davant de qualsevol sospita per evitar els robatoris a domicilis

Ràdio Banyoles

Dijous 19 de gener · 14:45

En alguns municipis del Pla de l’Estany s’ha notat un repunt de casos, habituals en aquesta època amb menys hores de sol.

Els darrers dies, diversos ajuntaments de la comarca han alertat a través de les xarxes socials d’un increment de robatoris a domicilis, una tendència habitual en aquesta època de l’any, coincidint amb menys hores de llum solar.

Des dels Mossos d’Esquadra difonen consells de seguretat per evitar aquest tipus de fets delictius, que es produeixen sobretot en urbanitzacions amb accés des de zones boscoses, però també en pisos del centre de Banyoles en plena llum del dia. Ho detalla el sotscap de la comissaria del Pla de l’Estany, el sergent Ismael Bonache.

Avisar la policia davant de qualsevol sospita

Ismael Bonache explica que la col·laboració ciutadana és vital per evitar aquest tipus de robatoris i poder detenir els lladres. En aquest sentit, demana que davant de qualsevol actitud o fet sospitosos s’avisi a la Policia Local o als Mossos, sense por a “molestar”, per poder activar ràpidament una patrulla fins al lloc dels fets.

Consells de seguretat

Tancar bé les portes d’accés al carrer quan sortim o quan anem a dormir, recollir diàriament la correspondència i no deixar claus amagades en algun lloc de l’exterior són alguns dels consells que difonen els Mossos d’Esquadra per evitar que un lladre entri al nostre domicili. També recomanen instal·lar alarmes o sistemes de retenció a les finestres, així com deixar un llum encès.

Davant de qualsevol robatori o fet sospitós cal avisar la Policia Local de Banyoles, al 972 57 57 57, o als Mossos d’Esquadra del Pla de l’Estany, al 972 18 16 50.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text