Joventut

Vilademuls

Els joves de Vilademuls han posat en marxa el Xiringu de Terradelles

Ràdio Banyoles

Dilluns 19 de juliol · 14:52

Per primera vegada al municipi els joves s’autoorganitzen per muntar un espai per reunir-se i fer diferents activitats.
F: Ajuntament de Vilademuls
F: Ajuntament de Vilademuls

El dijous 8 de juliol els joves de Vilademuls van inaugurar el nou espai del Xiringu i la festa major de Terradelles amb un concert. Des d’ara, els joves disposen d’un espai propi que ells mateixos han dissenyat, preparat i arreglat per poder reunir-se i organitzar diferents activitats.

Durant tota la setmana prèvia van treballar amb esforç per acabar el projecte, amb l’ajuda de l’ajuntament. El regidor de Joventut, Jordi Ginabreda, assegura que és un lloc pensat perquè els joves “se’l facin seu, i el puguin gaudir i cuidar”.

El projecte ha anat a càrrec dels joves d’entre 12 i 16 anys del municipi, que per primera vegada tenen un torn de casal propi a Vilademuls. S’han encarregat de netejar i arreglar la pista de Terradelles i la barraca per convertir-la en un ‘xiringuito’ i un lloc d’oci. Un dels membres del casal i organitzador afirma que estan molt contents amb el projecte i amb moltes ganes de tirar-lo endavant.

El Xiringu de Terradelles és un espai on els joves tindran llibertat i es podran reunir, però també faran activitats i concerts oberts al públic. Els diners que vagin guanyant els destinaran a mantenir el ‘xiringuito’ i l’espai, obert durant tot l’any.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text