Joventut

Banyoles

Els joves de Banyoles de 14 a 30 anys tindran un carnet de descomptes als comerços locals

Ràdio Banyoles

Dilluns 30 de novembre 2020 · 13:44

La iniciativa té com a objectiu fomentar el consum de proximitat entre la població jove i reforçar el teixit comercial de la ciutat.

 

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles, amb la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica, han posat en marxa el carnet jove DBny. Se’n podran beneficiar els joves empadronats a la ciutat d’entre 14 i 30 anys, serà d’ús personal i intransferible i tindrà una vigència de dos anys.

 

La iniciativa s’emmarca en el Pla Local de Joventut aprovat recentment, i l’objectiu és que els joves de Banyoles disposin d’una eina per gaudir del teixit comercial de la ciutat. La regidora de Joventut, Gemma Feixas, ha detallat que s’ha creat la marca Carnet Jove #DBny, per lligar-lo amb la marca de promoció econòmica i turística #DeBanyoles.

 

Una vintena d'establiments

 

De moment hi ha una vintena d’establiments adherits amb la proposta, i la idea és que aquesta xifra vagi augmentant. Cada establiment estableix els seus descomptes i promocions concrets, que poden anar variant amb el temps. A més, també s’inclouen promocions del mateix consistori, com entrades per a espectacles culturals amb un 15% de descompte.

 

La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha destacat que es tracta d’una eina més per reforçar el teixit comercial de la ciutat, fomentant que els joves consumeixin a Banyoles.

 

Es pot sol·licitar el carnet #DBny Jove a la pàgina web de l’Ajuntament de Banyoles, omplint un formulari, i es rebrà en format digital. A la mateixa web es poden consultar els descomptes i avantatges vigents.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text