Esports

Pla de l'Estany

Els Jocs Emporion tanquen l’edició al Pla de l’Estany amb la VII Gala Valors en Acció amb quaranta-un guardons

Ràdio Banyoles

Dilluns 22 de maig · 14:45

Un equip de futbol del Banyoles, un de l’Atlètic Banyoles, dos del Club Voleibol Aloges i Pere Hidalgo, de la Càtedra d’Esports, han sigut els guardonats de la comarca.

Els Jocs Emporion han tancat l’edició del 2023 que s’ha disputat al Pla de l’Estany amb la VII Gala Valors en Acció que s’ha celebrat a la Sala Xavier Montsalvatge de l’Auditori de Girona. La gala vol premiar als esportistes, equips i entitats que han destacat durant els jocs en el joc net i l’exemplaritat durant tot l’any en les activitats organitzades pels consells esportius.

Dels quaranta-un premis repartits, 31 han sigut premis Targetes Verdes Valors en acció per equips que han obtingut més targetes verdes, targetes repartides als comportaments positius als terrenys de joc. Entre aquests s’han guardonat 4 equips del Pla de l’Estany: l’Escoleta del Club Esportiu Banyoles, el Prebenjamí de l’Atlètic Banyoles i l’Aleví femení i el Cadet/Juvenil del Club Voleibol Aloges. També s’ha reconegut a Pere Hidalgo, Coordinador de la Càtedra d’Esports de la Universitat de Girona, en els premis dels consells esportius.

En declaracions a aquesta emissora, Pere Hidalgo ha volgut destacar que els premis són un reconeixement al comportament cívic dels esportistes, tècnics i directius i que ells són realment els protagonistes. Pel que fa al premi que li han atorgat els consells comarcals, el banyolí ha comentat que s’ho agafa com un reconeixement a la passió que té per l’esport.

La gala també ha servit perquè el Consell Esportiu del Pla de l’Estany doni el relleu de l’organització dels Jocs Emporion 2024 al Consell Esportiu del Baix Empordà.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text