Rem

Banyoles

Els bots d’Aleix Garcia i Manel Balastegui avancen a les semifinals del Mundial

Ràdio Banyoles

Dimecres 21 de setembre 2022 · 13:31

Classificació agònica del doble scull lleuger de Balastegui per només 26 centèsimes; Jordi Jofre s’haurà de conformar amb la semifinal C/D.

Aquest dimecres han competit els tres remers del CNB que competeixen en bots de distància olímpica al Mundial de rem que es fa a la República Txeca. Han remat els quarts de final de les respectives modalitats i la lluita més aferrissada ha sigut pel doble scull lleuger de Manel Balastegui i Caetano Horta. Necessitaven acabar entre els tres primers per passar a semifinals i han protagonitzat una lluita frec a frec amb el bot dels Estats Units per ser tercers. Finalment, el banyolí i el gallec han entrat en tercera posició (6:24.81), amb només 26 centèsimes d’avantatge respecte els estatunidencs. Això els dona una plaça per la semifinal A/B, que serà aquest dijous (11.25 h) i en la que lluitaran per ser a la final.

Per la seva banda, ell doble scull d’Aleix Garcia i Rodrigo Conde ha tornat a demostrar la seva solvència guanyant la regada de quarts de final, igual com va fer amb la primera eliminatòria. Garcia i Conde remaran divendres al migdia la semifinal per passar a la final A.

La mala notícia ha sigut per Jordi Jofre, que s’ha quedat fora de les 12 primeres places del Mundial. El banyoli, que va disputar la repesca de l’skiff per ser a quarts de final, ha pagat l’esforç i no ha pogut lluitar per les primeres places. Jofre ha acabat sisè de la seva regata i s’haurà de conformar en lluitar a la semifinal C/D d’aquest dijous a la tarda per aspirar a la 13a posició final.

El quart remer del CNB a la República Txeca és Dennis Carracedo, que participa en la modalitat no olímpica del 4 scull lleuger, en la que competeixen només 6 bots. Carracedo va competir dilluns per definir la línia de sortida de la final i diumenge serà al 4t carril.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text