Societat

Els alumnes de 3r d’ESO de l’INS Pla de l’Estany tornen a participar com a voluntaris en dues campanyes de donació del Banc de Sang

Ràdio Banyoles

Dilluns 22 de febrer · 14:58

Els estudiants han elaborat dos cartells i una falca publicitària per fer una crida a participar en les campanyes de donació dels pròxims dies 23 de febrer i 6 de març.

Els alumnes de 3r d’ESO de l’INS Pla de l’Estany tornen a col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits en les properes dues campanyes al Pla de l’Estany: el dia 23 de febrer al Centre Cívic de Porqueres, i el dia 6 de març al pavelló de Can Puig.

Amb els lemes ‘Més sang, més vida’ i ‘Una gota de sang, una gota d’esperança’, els estudiants han engegat una nova edició del projecte de servei comunitari per promoure la donació de sang. Així, han treballat els diferents aspectes relacionats amb la donació dissenyant dos cartells i una falca publicitària.

En el perfil d’Instagram de l’Institut (@institutelpla), han compartit dues publicacions de cartells informatius elaborats pels alumnes sobre els requisits necessaris per poder donar sang.

A més, també han fet una versió pròpia de la cançó de Rosalía ‘milionària’ fent un canvi de lletra per animar a la gent a ser voluntari. L’escenografia i l’edició ha estat elaborada pels alumnes de 3r d’ESO B.

La col·laboració dels alumnes de 3r d’ESO amb el Banc de Sang i Teixits contribueix a apropar les campanyes de donació a la població més jove. D’aquesta manera es crea més difusió en un públic on cal fer més incidència. 

Els estudiants de l’INS Pla de l’Estany fan una crida a participar en les campanyes de donació de sang del pròxim dia 23 de febrer al Centre Cívic de Porqueres, de les 16 h a les 20:30 h; i el dissabte 6 de març al pavelló de Can Puig en horari de matí i tarda, de les 10 h a les 13:30 h i de les 17 h a les 21 h.


Per poder donar sang, cal reservar hora accedint al portal web del Banc de Sang i Teixits https://donarsang.gencat.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text