Esquaix

Banyoles

El Triops suma dues medalles al Campionat de Catalunya i l’Open d’esquaix

Ràdio Banyoles

Dimecres 11 de maig 2022 · 14:19

Cinthya Servellón va ser tercera en categoria absoluta i Achraf Mghar subcampió de l’Open de 3a categoria.
Achraf Mghar, segon de l'Open en 3a Categoria i Cinthya Servellón, tercera absolut. F: Triops
Achraf Mghar, segon de l'Open en 3a Categoria i Cinthya Servellón, tercera absolut. F: Triops

Les instal·lacions del Tipi Park Sports de Santa Cristina d’Aro van acollir l’edició del 2022 del Campionat de Catalunya absolut d’esquaix, tant en categoria masculina com en femenina. Paral·lelament, es van celebrar un Open de 2a i un de 3a categoria, puntuables pel circuit català d’esquaix.

El gimnàs Triops de Banyoles hi va ser present amb mitja dotzena de jugadors i torna amb un botí de dues medalles. Al campionat absolut la banyolina Cinthya Servellón es va penjar la medalla de bronze perdent només contra les dues primeres classificades. I Àlex Luque va ser cinquè en categoria masculina caient als quarts de final contra l’igualadí Bernat Jaume, campió del torneig. La segona medalla pels banyolins se la va penjar Achraf Mghar, subcampió de l’Open de 3a categoria.

El coordinador de la secció d’esquaix del Triops, Àlex Luque, ha subratllat que són els millors resultats en un campionat català pel club banyolí.

Equips banyolins a 2a i 3a catalana

Aquest mes de maig arrencarà la Lliga catalana d’esquaix i el Triops de Banyoles tindrà equips a 2a i 3a. L’entitat ha optat per no fer equip de 1a i espera poder mantenir les dues categories, aspirant a entrar al play-off final.

La lliga catalana s’ha comprimit pels efectes de la pandèmia i s’allargarà fins a finals d’any. Aquesta temporada no hi haurà categoria femenina ni júnior.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text