Esquaix

Banyoles

El Triops acull el Campionat de Catalunya sots 13 i sots 17 d’esquaix i s’endú 6 medalles

Ràdio Banyoles

Dimecres 9 de juny · 14:30

La competició d’esquaix es va reprenent a poc a poc i l’equip banyolí manté un planter amb més de 50 jugadors.

Dissabte passat es va celebrar a les instal·lacions del Triops de Banyoles el Campionat de Catalunya d’esquaix sots 13 i sots 17, masculí i femení. Amb la participació de més d’una cinquantena d’esportistes d’entre 10 i 16 anys d’arreu del país, la meitat eren representants del Triops que va acabar la cita amb sis medalles.

El jugador local Kai Jové va fer bons els pronòstics i es va endur el títol sots-13, i en categoria femenina Anna Coma també es va endur la primera plaça, amb Iona Prat tercera. Achraff Mgar va guanyar l’or en la categoria sots 17 plata, Max Quer va ser tercer i Júlia Puigdevall va ser plata.

El coordinador del club, Àlex Luque, ha valorat molt positivament la participació i el nivell dels representants locals, que han firmat el millor campionat fins ara.

Represa d’activitats

La competició d’esquaix va agafant ritme a poc a poc, amb la represa d’algunes competicions com la Lliga Catalana de 2a i de 3a, amb els equips B i C del Triops. També s’han activat algunes competicions estatals, amb el campionat d’Espanya per equips a l’agenda banyolina, i s’espera que la temporada vinent pugui començar amb un calendari similar als d’anys anteriors.

Es manté la participació

Àlex Luque també ha destacat que, malgrat la pandèmia i les restriccions, la secció d’esquaix del Triops manté una alta participació amb un planter de més de 50 esportistes, a banda dels equips sèniors, que s’han adaptat durant el confinament i que tancaran el curs la setmana vinent.

El Triops mantindrà l’activitat a l’estiu amb un casal d’esquaix que inclourà tecnificació.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text