Teatre

Banyoles

El Teatre Municipal de Banyoles rep aquest divendres ‘La dona del tercer segona’ d’Àurea Màrquez

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de novembre 2021 · 14:14

El monòleg és una producció de Teatre Nu que parla dels estigmes que arrosseguen les persones que pateixen alguna malaltia mental i que es podrà veure a les 8h del vespre.

L’actriu Àurea Màrquez interpreta la veïna del tercer segona que parla amb els seus veïns i els demana un favor incòmode i difícil de concedir. La producció, de Teatre Nu i dirigida per Ivan Benet, és un monòleg que parla dels estigmes que arrosseguen les persones que pateixen alguna malaltia de salut mental. L’obra arriba al Teatre Municipal de Banyoles aquest divendres a les 20 h del vespre.

‘La dona del tercer segona’ està emmarcada en la programació de tardor de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles. Precisament, la tècnica Íngrid Calpe ha destacat que es tracta d’una proposta “corprenedora” i amb una actriu protagonista “molt carismàtica”. Calpe ha afegit que l’obra permet parlar de la salut mental i superar l’estigma que l’envolta.

L’argument se centra en la dona del tercer segona que ha demanat plegar abans del súper on treballa. El seu objectiu és arribar a la reunió d’escala que s’ha convocat massa d’hora. Ella que no va mai a les reunions amb els veïns, avui creu que hi ha de ser per explicar-los una cosa important.

‘La dona del tercer segona’ es podrà veure aquest divendres al Teatre Municipal de Banyoles a les 20 h del vespre. Les entrades, a un preu de 18 €, estan disponibles al web de Cultura Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text