Mobilitat

Banyoles

El tall de l’accés a la variant per Can Puig provoca retencions a Mata per sortir de Banyoles

Ràdio Banyoles

Dilluns 23 de gener · 14:56

El tall s’allargarà tot dimarts i s’han generat cues en hores punta.
Els treballs s'allargaran fins aquest dimarts.
Els treballs s'allargaran fins aquest dimarts.

Des d’aquest dilluns al matí les obres de millora de la seguretat de la variant de Banyoles han obligat a tallar al trànsit l'accés cap a Girona per la sortida de Can Puig. L’única alternativa per als vehicles que surten en sentit sud és la C-150a, per Mata, i això ha provocat problemes de mobilitat, sobretot en hores punta.

L’efecte embut, la falta d’informació de diversos usuaris que han hagut de fer mitja volta a Can Puig i els semàfors de Mata ha fet que aquest dilluns al matí molts vehicles coincidissin intentant sortir de la ciutat i es produïssin cues. Es preveu que el trànsit a l'accés cap a Girona per la sortida de Can Puig es reobri dimarts vespre.

L’afectació d’aquesta setmana se suma a les que ja s’han anat produint des que es van reiniciar les obres, ara fa uns mesos. Amb un volum de trànsit d’uns 28.000 vehicles al dia, els conductors han de carregar-se de paciència per talls de trànsit d’alguns trams, passos alternatius que s’eternitzen i desviacions que allarguen el trajecte, com la del tram entre Melianta i Serinyà, que obliguen als vehicles que van cap a Olot a fer 4 km més, passant pel nord de Banyoles.

Els vehicles que volen sortir de Banyoles en direcció sud han de passar obligatòriament per la C-150a.
Els vehicles que volen sortir de Banyoles en direcció sud han de passar obligatòriament per la C-150a.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text