Ocupació

Pla de l'Estany

El SOC subvenciona el Consell per fomentar l’ocupació de 13 persones en situació d’especial vulnerabilitat

Ràdio Banyoles

Divendres 5 d’agost · 13:43

Es tracta de diferents programes del Servei d’Ocupació de Catalunya orientats a persones amb especials dificultats d’accés al mercat laboral

El Consell Comarcal, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, ha engegat diversos plans d’ocupació que permetran la contractació durant un any de 13 persones sense feina. D’una banda, s’ha rebut una subvenció de 164.730 euros per a la regularització de la situació de 7 persones sense permís de residència ni treball. La subvenció preveu la contractació d’aquestes persones durant un any, a part de fer-ne un seguiment i acompanyament.

El conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Oriol Serrà, ha explicat que els beneficiaris d’aquesta ajuda han de regularitzar la seva situació abans de finals d’any. Es tracta de 7 persones del Pla de l’Estany que estaven apuntades a les llistes del Servei d’Ocupació de Catalunya, i totes elles s’han pogut acollir a l’ajuda. En aquest sentit, Serrà recorda la importància d’apuntar-se al SOC per poder accedir a aquest tipus de subvencions i, alhora, l’ens també podrà acollir-se a més convocatòries.

Per altra banda, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya el Consell també ha pogut contractar sis persones més sense feina, en aquest cas, aturats de llarga durada. El seu contracte també és d’un any, en el marc d’una línia de treball i formació que pretén afavorir-ne la reinserció.

Aquest pla d’ocupació té un pressupost de 139.880 euros, també finançats íntegrament pel SOC.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text