Mobilitat

Banyoles

El segon concurs de pintura mural i una gimcana familiar centren la Setmana de la Mobilitat a Banyoles

Ràdio Banyoles

Dijous 16 de setembre · 13:07

Les propostes també inclouen visites de la Policia Local i els Mossos a les escoles, una xerrada o una bicicletada al voltant de l’Estany.

Banyoles celebra aquesta setmana i la que ve la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra arreu d’Europa per reivindicar alternatives de mobilitat més enllà del transport privat.

Les propostes han arrencat aquest dimecres amb l’obertura de la convocatòria del segon concurs de pintura mural. S’hi poden presentar artistes locals o aficionats que estiguin interessats a pintar un mural relacionat amb la mobilitat sostenible. La proposta guanyadora s’endurà un premi de 1.000 € i el mural es reproduirà a la continuació de la paret del carrer Carmelites Velles, on ja llueix el dibuix guanyador de l’edició passada.

Per altra banda, aquest dijous han començat les visites a les escoles que duran a terme la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. L’objectiu, segons ha detallat el regidor de Mobilitat i Seguretat, Lluís Costabella, és conscienciar els més joves sobre el bon ús de la bicicleta i el patinet a la ciutat.

Gimcana familiar per Banyoles

Les activitats de la Setmana de la Mobilitat continuaran aquest divendres amb la xerrada ‘Àsia central, Himàlaia i sud-est asiàtic en bicicleta’, a càrrec de Gerard Castellà (19.30 h, Sala d’actes Club Natació). I dissabte s’ha organitzat una gimcana familiar que recorrerà diferents barris de la ciutat per comprovar els pros i els contres de la mobilitat en bicicleta per Banyoles.

La gimcana familiar, organitzada per l’Escola de Natura, tindrà el punt de sortida a les 11 h a la plaça de les Rodes, i les inscripcions es poden fer a través del web de l’entitat o presencialment mitja hora abans de l’inici.

Més activitats en el marc del Dia de l’Estany

Les activitats de la Setmana de la Mobilitat a Banyoles seguiran el cap de setmana següent, amb la bicicletada al voltant de l’Estany que organitza l’Escola de Natura en el marc del Dia de l’Estany. L’activitat tindrà lloc el diumenge 26 de setembre amb sortida a les 10 h de l’Escola de Natura, i continuarà amb jocs de l’energia i revisió tècnica de bicis al parc de la Draga.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text