Música

Banyoles

El saxofonista Dani Nel·lo actua divendres a l’Auditori de l’Ateneu amb el seu nou projecte Organ Trio

Ràdio Banyoles

Dijous 26 de gener 2023 · 14:03

Serà la presentació a les comarques gironines del nou format que dona protagonisme al so de l’orgue Hammond.

El saxofonista barceloní Dani Nel·lo torna a Banyoles aquest divendres amb el seu nou projecte Organ Trio. A finals dels anys 50, saxofonistes de rhythm & blues i de jazz es van associar amb organistes per cuinar un nou so. El que van aconseguir plegats va ser una sonoritat molt potent amb pocs elements. Aquestes formacions van proliferar ràpidament i van omplir clubs i sales de ball.

Inspirant-se en aquelles formacions, Nel·lo ha cuinat un nou projecte, amb noves composicions i una nova formació acompanyat d’un trio format per Gerard Nieto a l’orgue Hammond, Martín Burguez a la guitarra i Ramón Ángel Rey a la bateria. En el seu retorn a Banyoles, en el marc del festival Sax-O-Rama, oferirà els nous temes, inclosos a l’EP ‘Gran Prix’ i també una selecció de les seves composicions més representatives passades pel nou so.

El concert serà aquest divendres a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu. Les entrades anticipades (12€) es poden comprar pels processos habituals, al web Cultura Banyoles i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. El dia del concert valdran 15 € i es podran adquirir des d’una hora abans a la taquilla de l’Ateneu.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text