Serveis Socials

Banyoles

El SAI Pla de l’Estany organitza una xerrada sobre com ampliar la mirada a la diversitat sexual i de gènere

Ràdio Banyoles

Dijous 24 de novembre · 13:06

Està dirigida a professionals i entitats, amb l’objectiu de dotar-los d’eines per ampliar coneixements i millorar el tractament cap a les persones LGBTI.

El Servei d’Atenció Integral (SAI) per a les persones LGBTI del Pla de l’Estany ha organitzat per aquest dijous la xerrada ‘Ampliem la mirada a la diversitat sexual i de gènere’. La proposta és una de les accions incloses en el Pla LGBTI del Pla de l’Estany, aprovat l’any passat, que inclou un seguit d’accions amb la voluntat de millorar el coneixement i l’atenció de l’administració cap a les persones d’aquest col·lectiu, tenint en compte la diversitat i respectant els seus drets.

La xerrada, que anirà a càrrec del col·lectiu especialitzat Lo Relacional, reflexionarà sobre diferents conceptes per entendre la diversitat sexual i de gènere, i com aplicar-los per avançar en la igualtat de les persones homosexuals, bisexuals i trans. La tècnica del SAI, Lídia Artigas, explica que, entre altres, es parlarà de com adaptar la documentació perquè sigui inclusiva per al col·lectiu.

La xerrada es dirigeix a entitats i professionals de diferents àmbits, com l’esportiu, el social, de lleure, cultural i de comunicació. S’hi han inscrit una vintena de persones, la gran majoria de l’àmbit social, una acollida que des del SAI valoren positivament, tot i que els hauria agradat arribar a entitats d'àmbits més diversos.

La xerrada ‘Ampliem la mirada a la diversitat sexual i de gènere’ és aquest dijous de 18 h a 20 h a la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text