Solidaritat

Pla de l'Estany

El Rotary Club Banyoles ha donat sis palets d’aliments pel Gran Recapte

Ràdio Banyoles

Dimecres 23 de novembre · 13:07

La donació s’ha fet al Banc dels Aliments de Girona coincidint amb la cita anual que arrenca aquest divendres.

El Rotary Club Banyoles ha fet una donació de sis palets amb diferents aliments al Banc dels Aliments de Girona com a col·laboració en el Gran Recapte d’enguany, que començarà el divendres 25 de novembre.

Aquesta organització està formada per una vintena d’homes i dones del Pla de l’Estany per portar a terme l’ideari del Rotary Internacional a la comarca. L’entitat participa activament en projectes encaminats a afavorir un entorn social més just amb els desfavorits, lluitar contra les malalties i recolzar el desenvolupament, brindant serveis humanitaris i contribuint al desenvolupament de la bona voluntat i pau en el món.

El Gran Recapte, amb format mixt

Amb 13 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen permeten proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

Enguany se celebrarà la 14a edició en un format mixt, torna la recollida física d’aliments i la participació activa del voluntariat: 25 i 26 de novembre recollida física d’aliments a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya (s’afegirà el diumenge 27 en aquells establiments que estiguin oberts)

Del 25 de novembre al 6 de desembre donacions monetàries a la línia de caixa dels establiments i al web www.granrecapte.com.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text