Sanitat, Salut

Banyoles

El Rotary Club Banyoles dona un nou aparell de rehabilitació Kinetec a la Clínica Salus Infirmorum

Ràdio Banyoles

Dijous 15 d’abril · 14:31

L’aparell s’utilitza en fisioteràpia i rehabilitació de pacients intervinguts de pròtesi de genoll, millorant-ne la mobilitat i reduint l’estada postquirúrgica

La Clínica Salus Infirmorum ha rebut del Rotary Club Banyoles un nou equip Kinetec per a la fisioteràpia i rehabilitació dels pacients intervinguts de pròtesi de genoll. Aquest aparell es fonamenta en el moviment passiu continuat i en la premissa que una articulació lesionada s’ha de moure al més aviat possible.

Kinetec beneficia la curació del cartílag i dels tendons, incrementa la mobilitat de l’articulació, redueix l’estada postquirúrgica i ajuda a disminuir complicacions com la rigidesa i les adhesions.

El nou equip de rehabilitació permetrà millorar l’atenció a la població de Banyoles i comarca, donant resposta a les necessitats que requereixen les cirurgies d’aquest tipus, tant públiques com privades, que es preveu que s’incrementaran durant aquest any.

La donació oficial ha tingut lloc aquesta setmana a la Clínica Salus Infirmorum, en un acte amb representants de la Clínica i del Rotary Club Banyoles. Des del centre sanitari han agraït públicament la donació al Rotary, destacant la “generositat i empatia” de l’entitat, que ja ha col·laborat amb la Clínica en altres ocasions.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text