Municipal

Banyoles

El PSC i Convivència i Progrés es presentaran en coalició a les pròximes municipals del maig

Ràdio Banyoles

Dilluns 13 de març 2023 · 14:19

Es presenten com una alternativa de pluralitat democràtica i recuperant l’espai dels socialistes a la ciutat després de deu anys.
La coalició PSC-Convivència i Progrés es va presentar divendres a Ca la Flora.
La coalició PSC-Convivència i Progrés es va presentar divendres a Ca la Flora.

El PSC i Convivència i Progrés han presentat aquest divendres la coalició amb la qual es presentaran a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig a Banyoles. El primer secretari del PSC al Pla de l’Estany, Quim Fernández Callís, serà el cap de llista de la coalició, després que fa quatre anys es presentés com a candidat de Convivència.

En l’acte de presentació, Fernández ha comparat l’escenari de les passades eleccions amb l’actual, assegurant que “estem millor, ja que hem recuperat la possibilitat d’expressar les idees en públic i proposar-les com a alternativa”. En aquest sentit, afirma que “es consolida la idea de pluralitat i una opció política d’èxit a Banyoles, donant veu altra vegada al PSC després de deu anys”.

Per la seva banda, el president de Convivència i Progrés, Alfons Martinell, ha recordat que CiP va néixer com un grup de persones que buscaven una alternativa política, però que no són un partit polític. D’aquesta manera, necessitaven aquest vessant polític, que han obtingut amb l’acord amb el PSC i allarguen la mà a altres formacions per tal d’ampliar l’espectre democràtic a la ciutat.

En l’acte de presentació de la coalició de govern ha assistit el primer secretari del PSC a Girona, Marc Lamuà, que s’ha felicitat per haver aconseguit recuperar l’espai dels socialistes a la comarca, un objectiu que perseguien de fa temps.

La coalició entre el PSC i Convivència i Progrés per concórrer a les eleccions del 28 de maig es va presentar divendres al vespre a Ca la Flora, en un acte amb la participació d’una quarantena de persones.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text