Patinatge

Banyoles · Cornellà del Terri

El pavelló de la Draga reuneix una vuitantena de patinadores al Campionat de Catalunya de base

Ràdio Banyoles

Dimarts 2 d’agost 2022 · 14:13

S’ha disputat durant tres dies en les categories femenina i masculina Infantil, Aleví i Benjamí, amb Arnau Sala com a únic representant del Pla de l’Estany.
F: Adrià Petidier
F: Adrià Petidier

El pavelló de la Draga de Banyoles ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de patinatge artístic en les categories Infantil, Aleví i Benjamí de modalitat lliure. La competició ha reunit prop d’una vuitantena de patinadors i patinadores de les categories més petites de la base del patinatge artístic català. Entre ells, el patinador del CPA Cornellà del Terri Arnau Sala, que ha quedat en cinquena posició en les classificacions infantils de disc curt i disc llarg, i cinquè també a la general. Una posició que li ha valgut la classificació pel Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Galícia.

El Campionat de Catalunya de patinatge artístic en les categories més petites del base català ha tingut lloc durant tres dies al pavelló de la Draga de Banyoles, organitzat conjuntament entre el Comitè Català de Patinatge Artístic i els clubs CPA Banyoles - Pla de l’Estany i el CPA Cornellà del Terri.

F: Adrià Petidier
F: Adrià Petidier

Abril Vallmajó, del CPA Ripollet, i Ferran Arasa, del CP L’Aldea, s’han proclamat campions de Catalunya en categoria Infantil; Júlia Caravantes (CPA Ripollet) i Biel Llobet (CPA Laietà) han guanyat en la categoria Aleví; i Irene Jurado (CPA Sabadell) ha obtingut el primer lloc del podi en la categoria Benjamí.

A l’entrega de premis van assistir-hi el president de la Federació Catalana de Patinatge, Benjamí Pons; el vicepresident de la Federació i responsable del Comitè Català de Patinatge Artístic, Eduard Casals; la vocal de la junta Montse Mata; així com l’alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles, Gemma Feixas.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text