Música

El músic Banyolí Daura Mangara estrena el seu primer disc “Poesia per bandits”

Ràdio Banyoles

Divendres 22 de gener · 11:29

L’àlbum combina diferents reflexions de l’artista sobre àmbits que considera injustos dins la nostra societat.

“Poesia per bandits” és el nou i primer àlbum del músic banyolí Daura Mangara, que va sortir a la llum divendres passat. És un disc que recull 6 cançons on es parla de temes que l’artista considera injustos dintre el nostre país i societat, així com la injustícia social, les discriminacions o el racisme institucional. Mangara explica que aquest àlbum es va compondre durant la seva estada a la presó, i es tracta d’una reflexió feta a través dels errors d’un mateix i dels altres.

El març del 2020 Mangara ja va treure el primer tema, “Murs”, que formaria part d’aquest àlbum. Tal com diu l’artista, aquesta cançó és un recull de l’expressió del disc, on es presenta en format poètic una mateixa reflexió intensa, resum de la seva dualitat. El single és una col·laboració amb el músic banyolí Pau Brugada, que l’acompanya amb la guitarra.

Reprogramació de la presentació

La presentació de “Poesia per bandits” estava prevista pel març de l’any passat a l’Auditori de Girona, però a causa de la Covid-19, es va haver d’anul·lar. El músic confia poder fer la presentació de l’àlbum com més aviat millor, amb la voluntat de fer un concert a Banyoles.

“Poesia per bandits”, el primer àlbum del músic banyolí Daura Mangara, ja es pot escoltar a la plataforma BandCamp.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text