Literatura

Banyoles

El Museu Darder acull dissabte la presentació de ‘Blau’, primera novel·la de la porquerenca Assum Guardiola

Ràdio Banyoles

Divendres 14 de gener 2022 · 13:38

El llibre, finalista del Premi Just M. Casero, es va presentar fa un mes a la biblioteca de Porqueres i ja va per la segona edició.

‘Blau’ és una novel·la que viatja entre les platges de la Costa Brava i Eivissa, enmig de revelacions encadenades entre dues amigues amb una assignatura pendent.

És la primera novel·la de la porquerenca Assum Guardiola, actualment resident a Salt. El llibre narra una història de tres amigues, una de les quals ha mort i les altres dues es retroben, en parlen i recorden l’amiga que ja no hi és. En una entrevista a aquesta emissora, l’autora explica que la novel·la parla de la gestió del dol i les emocions, però també de la nostàlgia per una joventut perduda.

La publicació, editada aquest 2021 per Comanegra, va quedar finalista a la 39a edició del premi de novel·la curta Just Manuel Casero, l’any 2019. L’acollida de l’obra ha estat molt bona, i el setembre passat se’n va fer una segona edició.

‘Blau’ es presenta aquest dissabte al Museu Darder de Banyoles, en un acte organitzat per la Biblioteca de Banyoles. La presentació és a les 12 h i anirà a càrrec de l’editora de textos i bookstagramer Helena Batlle. La novel·la ja es va presentar fa un mes a la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text