Música

Banyoles

El grup Retorn d’havaneres i cançó catalana actua diumenge al Teatre Municipal

Ràdio Banyoles

Divendres 13 de maig · 14:24

Els banyolins presenten la nova temporada amb repertori renovat i a l’estiu reprendran les actuacions amb el seu quart disc recopilatori.
F: Retorn
F: Retorn

El grup Retorn reprèn l’activitat habitual prepandèmia amb un concert al Teatre Municipal aquest diumenge a les 7 de la tarda. El grup d’havaneres i cançó catalana format per quatre músics de Banyoles que es va crear l’any 2015 porten un repertori variat, donant un aire nou a les cançons i havaneres de sempre.

Toni Vives (guitarra i veu), Sandra Serrat (acordió diatònic i veu), Benet Massegur (veu baríton) i Xavi Casellas (veu tenor) són els membres del grup. Casellas ha detallat que després de dos anys marcats per les restriccions, recuperen un escenari habitual per presentar la nova temporada i amb repertori renovat.

El grup ja ha gravat tres discos i prepara un quart treball recopilatori, amb cançons de taverna i “de les de tota la vida”. I per aquesta temporada d’estiu ja han confirmat diversos concerts en pobles, revetlles i festes del Pla de l’Estany, la Garrotxa i l’Empordà.

El concert del Grup Retorn serà aquest diumenge a les 7 de la tarda i les entrades (10€) es poden comprar anticipadament al web Cultura Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text