Arqueta · Economia

El grup banyolí AgriEnergia rep el Premi Empresa Cultura de la Fundació Catalunya Cultura

Ràdio Banyoles

Divendres 22 de gener · 14:08

El guardó s’atorga per primera vegada per visibilitzar les empreses vinculades al món cultural del país
El grup banyolí AgriEnergia rep el Premi Empresa Cultura de la Fundació Catalunya Cultura
El grup banyolí AgriEnergia rep el Premi Empresa Cultura de la Fundació Catalunya Cultura

El Grup AgriEnergia, impulsor de la Fundació Lluís Coromina, ha rebut el Premi EMPRESA CULTURA, concedit per la Fundació Catalunya Cultura. Aquest premi s’atorga per primera vegada amb l’objectiu de visibilitzar empreses vinculades al món cultural del país i amb un compromís social i cultural que generin impacte al territori.

Operatiu des del 1897, el Grup AgriEnergia és un conjunt d’empreses amb seu a Banyoles que actua arreu de Catalunya, amb especial èmfasi a les comarques gironines. El seu àmbit de treball abraça diversos sectors estratègics de l’economia i de l’àmbit social, cultural i mediambiental. Gràcies a l’activitat cultural i social promoguda des de la Fundació Lluís Coromina, el Grup AgriEnergia ha estat valorat pel jurat del premi “pel seu abast territorial i per la seva contribució a promoure iniciatives en pro de la cultura, més enllà del seu objectiu empresarial”, tal com ha destacat la presidenta del jurat, Sílvia Martí de Moventia.

L’empresa banyolina ha estat guardonada i reconeguda amb el Premi EMPRESA CULTURA gràcies al seu impacte social i a la seva aportació decidida i innovadora al món de la cultura. El jurat que ha atorgat el premi està compost per membres dels dos òrgans de govern de la Fundació Catalunya Cultura: el consell de mecenatge, amb Gabriel Mariscal de Llet Nostra i Sofia Lluch de Lluch Essence, i el patronat de la fundació, amb Patrici Tixis del Grup Planeta, Pepe Ballester de BBVA i Sílvia Martí de Moventia, com a presidenta.

Amb aquest reconeixement al Grup AgriEnergia, la Fundació Catalunya Cultura vol agrair al món empresarial la seva contribució a la cultura, sector que actualment està patint un moment molt complicat pel context de la crisi sanitària.

Segell d’Empresa o Entitat Compromesa amb la Cultura

A banda de rebre el Premi EMPRESA CULTURA, el Grup AgriEnergia també ha estat avalat amb el nou Segell d’Empresa o Entitat Compromesa amb la Cultura. Es tracta d’un distintiu pioner, creat per la Fundació Catalunya Cultura i la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona, que avala el lideratge, l’excel·lència i el compromís de les empreses o entitats amb la cultura.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text