Esquaix

Banyoles

El gimnàs Triops acull el Campionat de Catalunya d’esquaix sots 11 i sots 15 amb una quarantena de participants

Ràdio Banyoles

Dimecres 22 de març · 14:53

El local Max Quer es va endur el títol sots 15, i Iona Prat i Amin Mghar van ser bronze en la mateixa categoria.

Dissabte passat, 18 de març, les instal·lacions del Gimnàs Triops de Banyoles van acollir l’edició del 2023 del Campionat de Catalunya d’esquaix a les categories sots 11 i sots 15, masculina i femenina, amb gairebé una quarantena de participants de diferents clubs de Catalunya.

A la categoria sots 15 masculina el jugador local Max Quer es va endur el títol en imposar-se a la final al jove Arnau Puiggròs (Mèlich SportsClub) per 3 jocs a 1. L’altre representant del Triops a la categoria, Amin Mghar, es va endur la medalla de bronze. I el club local va sumar un tercer metall, la medalla de bronze de Iona Prat en categoria sots 15 femenina.

El coordinador de la secció d’esquaix del Triops, Àlex Luque, destaca el bon nivell de participació i competitivitat dels locals, i assenyala que és el primer títol de la categoria que aconsegueix l’entitat.

Durant el matí de dissabte es van jugar les eliminatòries i finals de tota la competició amb molta expectació a les instal·lacions del gimnàs Triops Banyoles.

La competició sènior arrencarà després de Setmana Santa, quan començarà la Lliga Catalana amb un equip banyolí a Segona Categoria. I a la primavera es disputaran els campionats de Catalunya i d’Espanya individuals.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text