Comerç

Banyoles

El Firestoc de Banyoles celebra 25 anys sortejant 2.500 € en premis

Ràdio Banyoles

Dilluns 23 de gener · 14:10

Una trentena d’expositors vendran els seus productes rebaixats al pavelló de la Draga, on també hi haurà atraccions infantils, activitats lúdiques i ballada de Lindy Hop el diumenge.
El Firestoc celebra 25 anys aquest cap de setmana.
El Firestoc celebra 25 anys aquest cap de setmana.

El pavelló de la Draga de Banyoles acollirà aquest cap de setmana una nova edició del Firestoc, que aquest any celebra 25 anys regalant 25 vals de 100 € cadascun entre els seus visitants. La fira de rebaixes banyolina acollirà 28 expositors, una xifra similar a la dels últims anys, el 70% dels quals de Banyoles i la resta de la comarca o comarques veïnes. Els productes que s’hi podran trobar inclouen moda i complements, calçat, roba d’esport o parament de la llar, entre altres.

La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha destacat la “bona salut” del certamen que, tot i que l’any passat va notar una davallada de visitants, va mantenir el nivell de vendes. Enguany, confien recuperar el nombre de visites que en anys prepandèmia, i per això s’han organitzat diferents activitats paral·leles per amenitzar la fira.

El Firestoc arrencarà divendres a la tarda i s’allargarà fins diumenge al vespre. A més dels expositors de productes, la majoria de moda i parament de la llar, també hi haurà atraccions infantils, activitats lúdiques i, com a novetat, una ballada de Lindy Hop el diumenge al migdia.

La fira acabarà diumenge al vespre amb el sorteig dels 25 vals de 100 € per gastar als comerços de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme entre les persones que hagin comprat a la fira. En total, 2.500 € en premis per celebrar els 25 anys del Firestoc i fomentar les compres als establiments banyolins, tal com explica la presidenta de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, Dolors Busquets.

El Firestoc s’inaugurarà divendres de les 17 h a les 20.30 h al pavelló de la Draga de Banyoles, i dissabte i diumenge estarà obert de 10 h a 20.30 h.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text