Cinema

Banyoles

El film ‘My Mexican Bretzel’ tanca la programació de cinema a l’Auditori de l’Ateneu d’aquest curs

Ràdio Banyoles

Dijous 17 de juny · 14:15

La primera programació estable de cinema a l’Auditori es tanca amb èxit de públic i bon balanç, i les projeccions es reprendran al setembre amb noves propostes.

El gener passat, Banyoles estrenava la primera programació estable de cinema a l’Auditori de l’Ateneu, que s’ha dotat tècnicament per acollir la projecció de pel·lícules. Durant el primer trimestre s’hi van poder veure diferents films, en el marc del Cicle Gaudí de Cinema i del cicle Documental del Mes. Inicialment, les sessions eren entre setmana, però ja al segon trimestre, es van passar a programar en horari de cap de setmana.

Aquest dissabte es podrà veure la darrera de les projeccions previstes d’abril a juny, amb el film ‘My Mexican Bretzel’. La pel·lícula, en el marc del Cicle Gaudí, retrata el diari íntim d’una dona de classe benestant, il·lustrat per les gravacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 del segle passat. El film és un melodrama clàssic a l’estil Douglas Sirk o Todd Haynes, amb els sentiments a flor de pell. Un viatge romàntic a través de la vella Europa.

La projecció és dissabte a les 20 h a l’Auditori de l’Ateneu, i les entrades, a un preu de 4,5 euros, es poden comprar a la web www.cultura.banyoles.cat.

Amb aquest film, es posarà el punt final a la primera programació estable de cinema a Banyoles, amb un bon balanç i èxit de públic. Les projeccions es reprendran després de l’estiu.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text