Música

Pla de l'Estany

El festival Recòndit tanca la 1a edició amb uns 600 espectadors, bones sensacions i voluntat de créixer

Ràdio Banyoles

Dimecres 16 de juny · 14:18

L’organització valora la bona resposta del públic i vol que l’any vinent s’hi sumin més municipis del Pla de l’Estany.
F: Festival Recòndit
F: Festival Recòndit

El concert de Pedro Pastor a Sant Miquel de Campmajor ha posat el punt final aquest diumenge a la primera edició del festival Recòndit del Pla de l’Estany. La proposta, impulsada per la promotora gironina La Tornada, ha unit música, natura, esport i territori amb concerts i activitats per a tots els públics en entorns de Camós, Fontcoberta, Palol de Revardit i Sant Miquel. Joan Reig, Anaïs Vila i Mireia Vives i Borja Penalba han completat l’oferta musical que s’ha acompanyat d’activitats de descoberta de l’entorn amb una visita guiada a Vilauba, un passeig en Burricleta, una marxa nòrdica i un passeig sensorial pel bosc.

Els concerts, gratuïts, i les activitats, a preus especials, han aplegat unes 600 persones segons l’organització. Tot i ser la primera edició i les restriccions que han condicionat l’organització, el programador del festival, Pau Planas, ha fet un balanç molt positiu de la cita. Planas ha destacat la bona resposta del públic i el fet d’haver aconseguit que els espectadors hagin pogut descobrir l’entorn dels municipis petits més enllà de les propostes musicals, que pràcticament han exhaurit totes les entrades disponibles.

El públic ha sigut principalment del Pla de l’Estany, però el concert de Pedro Pastor ha aplegat més espectadors de fora perquè actua molt poc a Catalunya.

Ampliar la pròxima edició

Els organitzadors faran balanç aquesta setmana amb els ajuntaments participants i ja tenen pensat continuar amb la proposta la primavera de l’any que ve.

En aquest sentit, valoren molt positivament la línia musical i el maridatge amb les activitats de l’entorn i esperen que la bona resposta del públic animi a més ajuntaments petits del Pla de l’Estany a sumar-se al festival per ampliar el nombre de concerts i activitats.

Tot i que encara és molt aviat, els responsables també apunten que revisaran espais i dates, principalment per evitar la calor extrema dels dos últims concerts, i també ampliaran el ventall d’ofertes complementàries.

F: Festival Recòndit
F: Festival Recòndit

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text