Cultura

Camós

El Festival Recòndit s’estrena diumenge a Camós amb Joan Reig i la visita a les ruïnes de Vilauba

Ràdio Banyoles

Divendres 30 d’abril · 13:08

Encara queden localitats pel concert, a l’església de Santa Magdalena de Noves, i s’han exhaurit les dues sessions programades a Vilauba

El nou Festival Recòndit del Pla de l’Estany començarà a caminar aquest diumenge. La proposta combina concerts amb activitats de descoberta de l’entorn i tindrà quatre parades. La jornada inaugural serà aquest diumenge 2 de maig a Camós i hi ha hagut molt bona resposta del públic.

La cita arrencarà amb una ruta a peu fins a les ruïnes de la vil·la romana de Vilauba, que inclourà una visita guiada amb recreació virtual en 3D. Inicialment s’havia programat una única visita al matí, però es va exhaurir ràpidament i se’n va programar una altra a la tarda, que també s’ha exhaurit i en total 40 persones podran fer aquesta activitat.

El regidor de Cultura de Camós, Àlex Esteba, ha destacat que l’ajuntament va rebre amb els braços oberts la proposta de fer un festival descentralitzat i que remarqués el patrimoni i l’entorn natural del municipi.


Joan Reig, amb entrades disponibles

La cita musical serà amb el concert de Joan Reig davant l’ermita de Santa Magdalena de Noves. L’icònic bateria d’Els Pets hi presentarà el seu primer treball en solitari en un concert que també repassarà algunes de les seves contribucions més destacades a la banda de Constantí i peces d’artistes que l’han marcat al llarg de tota la seva trajectòria. Ho ha explicat el programador musical del festival, Pau Planas.

El concert, gratuït, serà a dos quarts d’1 del migdia, tindrà un aforament de 100 persones, i encara queden algunes entrades disponibles que es poden aconseguir al web del festival.

Pendents del temps

Les previsions meteorològiques per diumenge no són del tot clares. En cas de pluja, l’organització estudia diverses alternatives amb la intenció de mantenir, com a mínim, el concert encara que s’hagués de fer en una altra ubicació.

L’organització també demana que qui hagi reservat entrades i no pugui assistir al concert o a l’activitat les alliberi enviant un correu a activitats@latornada.cat.

El Festival Recòndit tindrà tres cites més, la següent a Fontcoberta el dia 16 de maig, amb el concert de la cantautora Anaïs Vila i una ruta en Burricleta.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text