Música

Banyoles

El Festival In-Somni arriba el divendres 21 d’abril a La Nau Banyoles amb The Capaces, Sonic Beast, Los Valientes i Distòpic

Ràdio Banyoles

Dimecres 22 de març · 14:00

Amb motiu del vintè aniversari, el festival recupera la gira itinerant per tot Catalunya que se celebrarà a les quatre províncies catalanes.

Per celebrar el vintè aniversari, el Festival In-somni recupera la gira itinerant per tot Catalunya que aterrarà el divendres 21 d’abril a La Nau Banyoles. La gira començarà aquest divendres 24 de març a Barcelona, i també passarà per Tarragona i Lleida. L’últim concert de gira serà a Banyoles i hi actuaran els grups The Capaces, Sonic Beast, Los Valientes i la banda banyolina Distòpic.

El Festival Insomni és el festival internacional de música independent que té per objectiu descobrir i presentar en primícia nous grups i noves experiències sonores al públic, tant de casa nostra com de fora. I per commemorar els vint anys de trajectòria, es recupera la idea de la gira itinerant, que ja es va dur a terme entre els anys 2005 i 2012, amb concerts de grups internacionals de primer nivell. El director del Festival In-Somni, Jaume Massaguer, explica els motius pels quals han decidit recuperar la gira itinerant.

El vintè aniversari se celebrarà al llarg de l’any i la gira només és la primera part de la celebració, ja que hi ha previst que a partir del juny se celebrin més concerts pendents de confirmar. El tret de sortida de la gira serà el divendres 24 de març a la Sala Wolf de Barcelona; seguidament, el divendres 31 de març, aterrarà a la Sala Mojo Club de Tarragona; el dissabte 15 d’abril serà el torn de Lleida, a la Sala Boite; i la gira acabarà el divendres 21 d’abril a la Sala La Nau de Banyoles.

Cartell a La Nau

Al concert del dia 21 d’abril a La Nau actuaran els barcelonins The Capaces per presentar el seu vuitè àlbum “All that is”; i per fer sentir la seva mescla personal de punk, rock’n roll i early hardcore. També hi actuarà Sonic Best, un grup format per membres i ex-membres de grups com Bad Mongos, Bullitt, Vistalegre, illinoise i No More Lies; que fan punk rock rabiós i melòdic. El tercer grup convidat serà Los Valientes, un grup que aposta pel punk i l'emocore, i l'embolcalla de melodies nostàlgiques i cristal·lines; i que presentaran un avançament del seu nou disc. Finalment, també actuarà Distòpic, una banda banyolina amb una idea clara: la de compondre i tocar temes de metal i construir cançons enèrgiques i explosives, acompanyades d’unes lletres compromeses i introspectives. Massaguer apunta els criteris amb què es basa el Festival per escollir els grups que hi tocaran.

El concert que tindrà lloc el 21 d’abril a La Nau Banyoles obrirà les portes a les 10 de la nit, i ja es poden comprar les entrades (12€) a la pàgina web del Festival Insomni.

Tret de sortida al 20è aniversari d'In-Somni

El vintè aniversari se celebrarà al llarg de l’any i la gira només és la primera part de la celebració, ja que es té previst que a partir del juny se celebrin més concerts pendents a confirmar. El tret de sortida de la gira serà el divendres 24 de març a la Sala Wolf de Barcelona; seguidament, el divendres 31 de març, aterrarà a la Sala Mojo Club de Tarragona; el dissabte 15 d’abril serà el torn de Lleida, a la Sala Boite; i la gira acabarà el divendres 21 d’abril a la Sala La Nau de Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text