Futbol

Porqueres

El femení del Porqueres ha acabat 5è en una temporada atípica que ha anat de menys a més

Ràdio Banyoles

Dimecres 16 de juny · 14:58

L’equip acaba la competició amb bon regust de boca i prepara canvis perquè quatre jugadores importants deixen l’equip.

El primer equip femení de la UE Porqueres ha tancat aquest diumenge una temporada atípica a Preferent en una lliga que s’ha acabat disputant a una sola volta. Les porquerenques han guanyat l’últim partit per 3 a 0 contra el CF La Roca PBB i han certificat la 5a posició, amb 32 punts.

Després d’un inici dubitatiu, amb molts empats, l’equip ha anat de menys a més i ha acabat la temporada amb molt bones sensacions. El tècnic, Marc Cuadros, recorda que la pandèmia va condicionar la represa de la competició i va provocar incertesa, però afirma que el grup s’ha sabut sobreposar a les dificultats amb compromís, sacrifici i bon joc.

Quatre baixes importants

En l'àmbit esportiu, diuen adeu a l’equip la capitana Laura Bonaventura “Mixu” i Anna Garcia, que fa molts anys que són al club. També s’han acomiadat Neus Borrell i Júlia Vilanova, amb menys temporades però importants dins el vestidor. Marc Cuadros ha explicat que eren baixes ja previstes des de fa temps, però la plantilla mantindrà la resta de jugadores i caldrà buscar substitutes. Pel tècnic, el principal actiu de l’equip és el magnífic grup humà que s’ha creat i que continuarà la temporada vinent.

Emocions postpartit

Després de l’últim partit de diumenge a Miànigues, amb el camp ple d’espectadors i jugadors del planter, el terreny de joc es va convertir en un escenari en què es van enllaçar discursos emotius, comiats i fins i tot una petició de casament entre dues jugadores locals, Laura Micaló i Saray Mesa.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text