Municipal

Banyoles

El diputat Pau Morales (ERC) explica a Banyoles els beneficis de la nova llei d’associacions

Ràdio Banyoles

Dijous 16 de març · 13:03

Acompanyat del candidat d’ERC - Som Banyoles, Jaume Butinyà, s’han reunit amb una trentena de persones de diferents entitats banyolines.
ERC Som-Banyoles va reunir entitats de Banyoles per parlar de la nova llei de l'associacionisme que s'està tramitant al Parlament.
ERC Som-Banyoles va reunir entitats de Banyoles per parlar de la nova llei de l'associacionisme que s'està tramitant al Parlament.

El candidat d’ERC-Som Banyoles a les pròximes eleccions, Jaume Butinyà, i el diputat Pau Morales s’han reunit aquest dimecres amb una trentena de persones representants de diferents entitats de la ciutat. La trobada, convocada per ERC, tenia com a objectiu traslladar a les entitats els beneficis de la nova llei de foment de l’associacionisme, que està tramitant el Parlament de Catalunya.

Jaume Butinyà ha destacat la singularitat de Banyoles pel que fa a la quantitat d’associacions i voluntariat, i lamenta els entrebancs que es troben aquestes a l’hora de realitzar tràmits com legalitzar-se o justificar subvencions. En aquest sentit, explica que han convocat aquesta trobada amb el diputat i ponent del projecte de llei del grup parlamentari, per aclarir dubtes sobre la nova llei, que té com a objectiu facilitar la tasca de les entitats.

Servei de suport a l’associacionisme

Per la seva banda, el diputat Pau Morales ha explicat que es tracta d’una llei que ha de ser “útil i entenedora” per les entitats i associacions, reduint-ne la burocràcia i facilitant l’obertura de nous espais de trobada. En aquest sentit, ha destacat el projecte d’ERC Som-Banyoles de recuperar l'edifici de l'antiga Cooperativa com un espai obert a les entitats de la ciutat, i tenint en compte que, segons la nova llei, la ciutat hauria de tenir un servei de suport a l’associacionisme.

La trobada d’ERC amb les entitats ha tingut lloc aquest dimecres al local d’Ei, gent! de Banyoles, amb la participació d’una trentena de persones.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text