Medi ambient

Banyoles

El Consorci retira diversos arbres caiguts i en mal estat de la vora de l’Estany de Banyoles

Ràdio Banyoles

Dimarts 22 de novembre · 13:17

Els treballs, que s’allargaran durant aquest dimarts, s’estan fent després que dissabte el vent fes caure un pollancre a la zona del Vilà.

El Consorci de l'Estany ha retirat diversos arbres caiguts i en mal estat de la vora de l’Estany. L’actuació s’ha fet després que aquest dissabte les ventades fessin caure un pollancre al Passatge Margalef (a la zona del Vilà) i s’hagi decidit retirar altres exemplars pel risc d’inestabilitat que presenten. Ho explica el director del Consorci i regidor de Medi Ambient de Banyoles, Albert Tubert, que afegeix que no són arbres autòctons, sinó de plantació.

Cap dany personal

En total s’han retirat prop d’una quinzena d’arbres que, tal com detalla el director del Consorci, “s’aguantaven els uns amb els altres”. L’arbre que va caure dissabte no va causar cap dany personal i es retirarà, per tant, amb la resta dels exemplars.

Està previst que al llarg d’aquest dimarts es retirin tots els arbres caiguts i també altres de la vora de l'Estany que estan morts o en mal estat per evitar que pugui causar danys pel risc de caiguda que tenen.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text