Sanitat, Salut · Esports

Esponellà · Pla de l'Estany

El Consell Esportiu celebra després de dos anys la VIII Trobada Esportiva de la Gent Gran a Esponellà

Ràdio Banyoles

Dimarts 21 de juny 2022 · 14:29

La cita s’ha emmarcat en el Dia Mundial Contra el Maltractament de les Persones Grans amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’activitat física.
F: Consell Esportiu del Pla de l'Estany
F: Consell Esportiu del Pla de l'Estany

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany ha recuperat aquest cap de setmana la Trobada Esportiva de la Gent Gran després de dos anys d’aturada per la pandèmia. La cita que ha tingut lloc a Esponellà, s’ha emmarcat en el Dia Mundial Contra el Maltractament de les Persones Grans i ha reunit unes 150 persones. Amb la celebració es pretén incrementar la consciència pública sobre la violència i l'abús contra la gent gran, a més de promoure la investigació i la formació.

La Trobada Esportiva de la Gent Gran va iniciar-se el 2013 impulsada pel Consell Consultiu de la Gent Gran, coordinada i dinamitzada pel Consell Esportiu i amb el suport del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. La finalitat principal de la jornada és oferir activitats que promoguin la pràctica d’activitat física en un entorn compartit per esdevenir un element socialitzador i contribuir així a l’envelliment actiu i saludable de les persones grans de la comarca.

La iniciativa s’ha fet de manera itinerant als diferents municipis de la comarca on s’ha fet una caminada reivindicativa, un esmorzar i jocs de cartes, escacs, bitlles catalanes i petanca. La jornada va acabar amb una ballada de sardanes de germanor.

L’activitat s’ha organitzat de forma conjunta des del Consell Consultiu de la Gent Gran, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. A més, ha rebut la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i de Dipsalut.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text