Transports

Pla de l'Estany

El Consell adjudica el transport escolar del Pla de l’Estany per un import de 821.000 euros

Ràdio Banyoles

Dijous 9 de setembre 2021 · 13:37

El contracte, amb 21 lots, s’ha adjudicat a la UTE Coll-Solà-Teisa-CIAFFCC-Hispano, l’única oferta presentada al concurs.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha aprovat aquesta setmana per ple l’adjudicació del contracte de servei de transport escolar col·lectiu de la comarca a favor de la UTE Coll-Solà-Teisa-CIAFFCC-Hispano.

Amb un pressupost d’adjudicació de més de 821.000 euros, el contracte consta de 21 lots, corresponents a les diferents línies del servei als diferents municipis de la comarca.

La convocatòria del concurs es va tancar a principis de juliol amb una sola oferta presentada, que és la que s’ha acabat adjudicant el contracte, amb una puntuació mitjana del 94,31%. L’adjudicació correspon al curs escolar 21-22, amb possibilitat de pròrroga per a quatre cursos més.

El ple també ha aprovat disposar d’una despesa al pressupost d’aquest any de 311.000 euros, i 509.000 euros en càrrec al pressupost de l’any 2022.

Sumem, a favor però amb consideracions

Els dos punts s’han aprovat per unanimitat al ple extraordinari d’aquest dimarts. Tots els grups hi han votat a favor, tot i que Sumem Banyoles, a l’oposició, ha fet algunes consideracions al respecte. El conseller del grup, Non Casadevall, ha manifestat la preocupació perquè el servei no atén tot l’alumnat de postobligatori de la comarca. Per altra banda, també ha apuntat que a les persones que sol·liciten el servei se’ls demana el gènere, cosa que considera contradictòria amb els plans LGBTI que ha aprovat l’ens en anteriors ocasions.

Guia de transport escolar

Paral·lelament, el Consell ha publicat recentment la guia de transport escolar per al curs 2021-2022. Les famílies hi poden trobar la informació detallada sobre el funcionament del servei i totes les rutes dels centres d’educació infantil i primària, així com dels instituts.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text