Música

Banyoles

El concert de Guillem Roma i les sardanes a la plaça donen el tret de sortida aquest dijous a les Festes d’Agost

Ràdio Banyoles

Dimecres 10 d’agost · 13:31

El Club Natació Banyoles acollirà el concert del músic de Manlleu, inclòs en la programació de la festa petita de Banyoles, que s’allargarà fins al 16 d’agost.

Aquest dijous arrenca la programació de les Festes de la Mare de Déu d’Agost de Banyoles, que s’allargaran fins al 16, dia de festa local. Aquest dimarts ha tingut lloc una prèvia dels actes, amb l’assaig a la fresca de la colla castellera Esperxats de l’Estany, i aquest dijous arrenca el gruix de propostes amb les sardanes a la fresca del Foment de la Sardana, i el concert de Guillem Roma al Club Natació Banyoles.

El tècnic de Festes de l’Ajuntament, Xavi Casadevall, detalla que és el tercer any que el Club Natació organitza aquest concert en el marc de les Festes d’Agost, i ho fa amb un músic amb personalitat pròpia com és Guillem Roma, que no és el primer cop que actua a la ciutat de l’Estany. Pel que fa a les sardanes a la plaça, serà la cloenda de l’activitat 7 sardanes de 7 tirades, que el Foment ha organitzat cada dijous d’estiu, aquest cop amb l’acompanyament de la Cobla Ciutat de Girona.

El concert de Guillem Roma en el marc de les Festes d’Agost és aquest dijous a les 21.30 h a les instal·lacions del Club Natació Banyoles. Roma hi actuarà en format trio, acompanyat de Marta Roma i Ana Fernández al violoncel, violí i veus. Serà l’últim concert a trio de la gira del disc ‘Kiribati’ (2021), que va ser enregistrat precisament a Banyoles, tal com ha publicat el músic a les xarxes socials.

Les entrades, a un preu de 20 € anticipades (15 € socis), i 22 € a taquilla, es poden comprar al web del Club Natació Banyoles, o a través de l’àrea privada de socis.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text