Natació

Banyoles

El CNB suma 10 medalles al Campionat de Catalunya júnior i absolut de natació

Ràdio Banyoles

Dimecres 21 de juliol · 14:53

Els 8 participants banyolins han aconseguit almenys una medalla i tots han fet millors marques personals en la majoria de proves.
F: CN Banyoles
F: CN Banyoles

Mataró va acollir fins diumenge el Campionat de Catalunya júnior i absolut de natació amb la presència de vuit nedadors i nedadores del Club Natació Banyoles. La competició ha sigut un èxit pels representants del Club, que s’han endut quatre medalles de plata i sis de bronze. També han sumat sis quartes posicions i 19 llocs en el top 10.

De fet, tots vuit representants banyolins han sumat almenys una medalla i han fet millors marques personals en la majoria de proves que han disputat. El tècnic de la secció, Jordi Toca, destaca especialment la medalla de la prova de relleu 4x100 estils femení i qualifica d’èxit la participació global al campionat en una temporada que està resultant molt bona pels nedadors i nedadores del Club de les diferents categories.

Els participants del CNB al Campionat de Catalunya júnior i absolut han sigut Abril Daniel, Laura Estela, Marina Garcia, Martina Torrent, Nora Ullastres i Queralt Valerio, Nick Hoogsteder i Pau Salvatella.

I aquesta setmana, estatal infantil

El ritme de la secció no para i des d’aquest dimarts 6 nedadors del CNB participen en el Campionat d’Espanya infantil que es fa a Sabadell i ja han sumat les primeres medalles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text