Rem

Banyoles

El CNB s’endú la Copa Primavera de rem a l’Estany i torna amb vuit medalles de la regata de Gant

Ràdio Banyoles

Dijous 12 de maig 2022 · 14:11

Els joves i veterans de la secció han guanyat la competició estatal a Banyoles que ha reunit més de 220 embarcacions de 24 clubs.

La secció de rem del Club Natació Banyoles va tenir dues cites importants el cap de setmana, una a l’Estany i l’altra a Gant, Bèlgica. Els més petits i els veterans es van quedar a casa per disputar la Copa Primavera de rem organitzada per la Federació Espanyola. Una cita inicialment prevista a Castelldefels però que es va canviar d’ubicació fa unes setmanes. Hi competien les categories aleví, infantil, cadet, veterans i rem adaptat, reunint més de 220 embarcacions de 24 clubs d’arreu de l’estat.

La meteorologia va deixar moments de tot durant el cap de setmana, amb sol, calor, vent i estones de forta pluja que van complicar una mica les regates. El Club Natació Banyoles hi va tenir la representació més alta i es va imposar a la classificació general per clubs amb sis ors, quatre plates i tres bronzes. El Centro Natación Helios va ser segon i el Reial Club Nàutic de Tarragona, tercer.

Vuit medalles a Gant

Paral·lelament, una delegació de set remers del Club Natació Banyoles, juntament amb l’entrenador de la secció Jordi Fontana, van participar els dies 7 i 8 de maig a la 101a regata internacional de maig a Gant (Bèlgica) defensant els colors de la selecció catalana de rem. Aina Arteman, Víctor Casas, Joan Serra, Jana Fauró, Paula Malagelada, Igor Teixidor i Paula Tarradas van ser els representants banyolins de l’expedició que van estar en embarcacions que van aconseguir cinc ors i tres plates.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text