Rem

Banyoles

El CNB revalida la victòria al Campionat de Catalunya de rem amb 21 títols, 18 plates i 14 bronzes

Ràdio Banyoles

Dimarts 8 de juny · 13:07

La secció s’ha imposat després d’un any complicat per la pandèmia en la primera competició oficial per a molts remers.
F: @silvia_puig.vermeia1973 / CNB
F: @silvia_puig.vermeia1973 / CNB

L’Estany de Banyoles ha acollit el Campionat de Catalunya de rem amb la participació de 552 embarcacions i 504 esportistes de nou clubs catalans diferents. El Club Natació Banyoles ha revalidat el títol de l’última cita imposant-se a la classificació per equips. En total, els banyolins van aconseguir 21 ors, 18 plates i 14 bronzes i van sumar 2.068,85 punts, superant el CN Amposta (1.940,10 punts) i el RCN Tarragona (1.660).

Amb 148 remers i remadores, des d’alevins a veterans, els títols pel CNB van ser majoritàriament pels absoluts i els cadets, però els podis es van repartir en totes les categories. Més enllà dels resultats, però, el tècnic de la secció, Carles Grabulosa, destaca el rendiment i la implicació dels esportistes recordant que l’objectiu de les regates sempre és donar el màxim “per respecte al seu treball i al seu esforç durant la temporada”.

La pandèmia ha condicionat tots els aspectes de la preparació d’aquesta temporada, amb restriccions d’accés al gimnàs i amb el Club tancat unes setmanes. També el calendari se n’ha ressentit i per això el Campionat de Catalunya ha sigut en esdeveniment important. Alguns remers hi han pres part sense haver competit abans en proves importants i sense tenir referències d’altres embarcacions. Per això Carles Grabulosa es mostra més orgullós que mai dels i les esportistes de la secció.

La secció afrontarà el cap de setmana del 18, 19 i 20 de juny el campionat d’Espanya per cadets, juvenils, sub-23 i sèniors a Legutiano, Àlaba. I l’Estany acollirà el campionat d’Espanya per categories inferiors el primer cap de setmana de juliol.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text