CNB

El CNB ja utilitza el nou hangar i comença a habilitar una zona de salts d’atletisme

Ràdio Banyoles

Dimecres 20 de gener · 11:21

Una part de la nova nau s’utilitza, temporalment, com a gimnàs de les seccions i s’ha començat a substituir la pista de bàsquet per un espai d’atletisme.
L'antiga pista de bàsquet s'està reconvertint en una zona d'atletisme.
L'antiga pista de bàsquet s'està reconvertint en una zona d'atletisme.

El Club Natació Banyoles ha enllestit els últims mesos la construcció del nou hangar de rem, situat entre la piscina exterior, les pistes de pàdel i la de futbet. La nova nau està distribuïda en dos grans espais, un de cara a l’Estany, que és on la Federació Catalana de Rem guardarà els seus bots d’entrenament i competició; i un altre gran espai modular entre el primer i el carrer. Aquest espai està concebut com a magatzem i espai polivalent per les seccions d’atletisme i triatló. Tot i això, actualment s’hi ha hagut d’instal·lar el gimnàs de seccions mentre estiguin vigents les restriccions a causa de la pandèmia que fan la sala habitual poc apta per aquest ús. En ser un espai gran i ventilat reuneix les condicions de seguretat necessàries.

La construcció d’aquest hangar ha permès eliminar l’antic espai, a tocar de l’Estany, per millorar la visibilitat de l’aigua. La nau compta també amb cinc petits espais que estaran dedicats a maquinària i tasques específiques de manteniment com ara reparació de motors i magatzem. El president del Club, Albert Comas, assegura que amb el nou espai, quan es normalitzi la situació, l’entitat comptarà amb un recurs molt necessari per donar servei a aquell sector mantenint la zona exterior ordenada i millorant la seguretat.

Zona d’atletisme

Paral·lelament, el Club està duent a terme des de fa unes setmanes la transformació de l’antiga pista de bàsquet en un espai per a la secció d’atletisme. Concretament s’hi habilitaran quatre carrils de tartan, el material habitual de les pistes d’atletisme, i també una zona de salts. Per Comas, les noves instal·lacions resoldran part del dèficit de la secció a l’espera d’una pista d’atletisme a la ciutat.

Amb l’adequació de la zona d’atletisme acabarà també la remodelació de tota la zona exterior a tocar del Parc de la Draga, que ha suposat també un canvi de límits i la millora de la tanca exterior.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text